Long Hair & Beauty Salon

Az oldal sütiket használ. Az oldal böngészésével Ön hozzájárul a sütik használatához.

További részletek

Elfogadom

  

Kozmetikasolaniebalzsam labor1

Alap kozmetikai szolgáltatások

4D műszempilla

pandhys logo

A 4D műszempillák forradalmian új gyártástechnológiájának köszönhetően szinte súlytalanok, így viselőjük számára
rendkívül kényelmes, szinte észrevehetetlen viseletet jelentenek.

Hidrodermabrázió

Ennél a kezelési technikánál az ultrahanggal porlasztott nedvességgel (vízzel, vagy enzimes peelinggel) működő készülékeket használunk a bőr felső rétegének koptatására.

Az előre benedvesített bőrfelületen alacsony frekvenciás ultrahang fémspatula segítségével létrehozott rezgés porlasztja a vízcseppeket és ezzel távolítjuk el az elhalt bőrsejteket.

Kezelhető bőrtípusok: érzékeny, elvékonyodott, atrófiás, pergamenszerű, erősen lestrapált, öregedő, értágulatos és szeboreás bőröknél minden korosztálynak.

Szőkítés

Különösen hasznos azoknak a vendégeknek, akiknél a gyantázás nem ajánlott, például 18 éven aluliaknak, cukorbetegeknek, visszeres vendégeknek.

Bizonyos testtájakon, karon, hason, arcon lévő szőrszálak láthatatlanabbá tételére.

Cukorpaszta gyanta

A Pandhy's cukorpaszta és zselé 100%-ban természetes anyagokat tartalmaz, hipoallergén.
Testhőmérsékleten asználjuk, ennek köszönhetően nem hordozza az égetés veszélyét, cukorbetegeken is nyugodtam alkalmazható, nem fokozza a vérbőséget.
A Pandhy's szőrtelenítő cukrok nem tapadnak a bőr élő sejtjeihez, így biztonságosan alkalmazható ekcéma és psoriasis esetén is.

 A cukorpaszta körbeveszi a szőrszálat, leszivárog a szőrtüsző nyílásáig, ellágyítja a szőrszálat, elérve ezzel az eltávolítás teljességét.
A szőr növekedési irányával ellentétesen kenjük fel és megegyezően távolítjuk el, elkerülve  ezzel a szőrszálak letörését.
A kezelést követően egyszerű langyos vízzel emosható a bőrről.

 

Ultrahang

Az ultrahang több milliméter, de akár több centiméter mélyen is képes a bőrbe hatolni. A bőr felületén található szarusejteket fellazítva fokozza a bőr felszívó képességét. Az alkalmazott hatóanyagok, folyadékok, krémek, gélek könnyedén jutnak be a bőrbe a célsejtekhez.

Az ultrahanggal végzett kozmetikai arckezelés lényege, hogy a bőr mélyebb rétegeibe zsírban és vízben oldódó hatóanyagokat juttassunk be.

Működése során a hang rezgése által rezegni kezdenek a sejtek is, a rezgés következtében nő a szövetek hőmérséklete, ami által gyorsul a sejtek anyagcseréje, tágulnak az erek, gyorsul a test vér- és nyirokkeringése, ezáltal mindenhova gyorsabban jut el a tápanyagban és oxigénben dús vér. Fokozódik a kollagén termelés, javul a sejtmembrán áteresztőképessége, és javul a hatóanyagok bőrben való felszívódása is.

Csillámtetoválás

A csillám tetoválás egy ideiglenes, csillámló testdísz. Rövid időn belül elkészíthető és könnyen eltávolítható. 

 

Sminktetoválás

A sminktetoválás praktikus smink, hisz nem mosódik el, már reggel élvezheted az előnyét, mindig ugyanolyan szép lehetsz.
Kiemeli hangsúlytalan vonásaidat, korrigálja és megszépíti arcod ezen területeit.